Karin Boeser

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Boeser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Boeser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zie hier nog geen oude klasgenootjes van mij op staan.

  Ik zie hier nog geen oude klasgenootjes van mij op staan. Dit vond ik de leukste school van allemaal. Ik wilde altijd al kraamverzorgster worden namelijk en nu ging ik daar eindelijk aan werken om dat te gaan behalen!! Is ook gelukt. Een hele gezellige tijd gehad op deze school. Ging het meeste met Rina v.d. Bas om en Bianca van Roon. elly rietveld heeft ons het laatste jaar tijdens onze specialisatiejaar heel erg geholpen en gesteund. Een goede lerares is zij.

  Regionaal Opleidingen Centr..., 1997

  Wel een hele strenge school, maar op zich een vrij gezellige tijd gehad!! Niet alle leraren waren even leuk, soms was het zelfs nog wel dat je op de basisschool zat, omdat je als een klein kind behandelt werd.

  Wel een hele strenge school, maar op zich een vrij gezellige tijd gehad!! Niet alle leraren waren even leuk, soms was het zelfs nog wel dat je op de basisschool zat, omdat je als een klein kind behandelt werd. Meneer Barneveld die wij altijd "Barney" noemde liep altijd op klompen, dat weet ik nog wel! En bij mijn eindexamen was ik ervan overtuigd dat ik mijn duits examen 's middags had ipv 's morgens totdat ik door een leraar mijn bed uitgebeld werd dat ik te laat was voor mijn duits examen. OEPS!! ze is me nog op komen halen (heel tof) en uiteindelijk toch geslaagd!

  Prins Willem van Oranje Mavo, 1993

  Wat leuk om te zien dat er al wat oude klasgenoten op staan!! Toen ik hoorde van deze site dacht ik laat ik eens gaan kijken, maar zowaar er staan er al een paar op.

  Wat leuk om te zien dat er al wat oude klasgenoten op staan!! Toen ik hoorde van deze site dacht ik laat ik eens gaan kijken, maar zowaar er staan er al een paar op. Het is jammer dat het oude schooltje er niet meer staat, maar toch wel leuke jaren gehad daar!! Juf van der Wel een schat can een mens was dat!! De laatste 2 schooljaren op de zevester bij meester Opschoor, die hield altijd wel van een geintje!! En dan natuurlijk alle andere leraren!! Ook de klas was leuk, de meiden waren in de meerder heid, we zaten met 5 jongens. nou ik zou het verders ff niet weten!! groetjes Karin

  de zevenster, 1985

  ?