Bekijk het volledige profiel van karin bloos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

karin bloos heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

in de vakanties meedoen met vo...

in de vakanties meedoen met vollybal- basketbal-wijdstrijden en dan tussen de middag eten bij juf.Soetman ..IK was de enigste denk ik die er 6 jaar over gedaan heb. De stropdassen van Ruisch die telkens langer werden. Molenaar leeft trouwens niet meer...Ik heb eigelijk tot 1982 op school gezeten, maar de bekenste namen voor mij staan bij 1980. Ik zie nog steeds caroline v. ballegooien.

2004, karin bloos

de trouwerij van juf.Swaanenbu...

de trouwerij van juf.Swaanenburg, verder was ik meer af- dan aanwezig op deze school omdat ik regelmatig in het ziekenhuis lag voor m'n oren.

2004, karin bloos

het schotsje wiebelen, de leuk...

het schotsje wiebelen, de leuke sinterklaas feesten(toneelstuk in kunstmin met juf.blom)sportdag.Radio opname voor de KRO over "roken", samen met rudolf v. pinksteren. namen ; ellen muller ; ronald korteweg ; andre de jong ; rene ebbers ; eveline v.d. berg ; jacqueline v. kempen ; caroline v. ballegooien ; wim.. ; ria damen : barry v. eck; teun ( die altijd zo lekker rook); karin mijnders ; sandra miener; hannah heutink; helga...; joke boone ; andre beene; connie blom; annie louwman ;hans baars ; ronnie... ;wilfred roubos; richard roos; hennie...adrie?..hoe heet die ene nou die die bromtol kreeg van juf. schreuder, als hij het goed zei ?addie?..nog een caroline en een ron.

2004, karin bloos
?