Karin Bakker

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Karin Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Tjonge, wat waren ze streng ,vergeleken bij de huidige scholen! Juffrouw Zwart (4e klas) juffrouw Fontein (5e klas) narrige types.

  Tjonge, wat waren ze streng ,vergeleken bij de huidige scholen! Juffrouw Zwart (4e klas) juffrouw Fontein (5e klas) narrige types...Je mocht niks, niet naar de wc, geen water drinken na het speelkwartier...Verplicht biechten in de Agneskerk, één jaar katechismus leren (daarna afgeschaft) In de 6e klas Juffrouw Walta; iedereen een hand bij het komen en gaan, heel bijzonder! Het was ook een vrouw met echte aandacht voor het kind. Streng, maar toch warm. Schoolmelk, brrr. Altijd lauw, vaak zuur, in de winter werden de kratjes bij de grote kachel achterin de klas gezet. Ik lust nog steeds geen melk! Een speelplein achter de school met een scheidingslijn in het midden.Aan de ene kant de meisjes aan de andere kant de jongens van de Petrus Canisius. En wee je gebeente als je er overheen ging...

  2008, Karin Bakker

  Leuke tijd, veel "gekeet"in de eerste jaren.

  Leuke tijd, veel "gekeet"in de eerste jaren. Klasgenoten: Jolande Bak, Anneke van der Tonnekreek, Yolie Mulkens, Margriet Akkerman etc.Pater Piet van Duin; wat heb ik die man gepest.. Kerkkoor van de kapel;eerste liefde; gitarist Chris de Bont (Nicolaas Lyceum) 5 jaar dikke verkering mee gehad.Blijven zitten in de 2e, toen naar 3A. Nederlands vond ik leuk, mijnheer Fleur! En dan die nonnen... Paschalis! Veel op het matje geroepen bij haar. Tekenen vond ik een leuk vak, maar die rare Hennipman... Toch naar de academie gegaan en vervolgens 20 jaar "voor de klas" als docente tekenen. Ben laatst nog teruggeweest (woon alweer 20 jaar in Rotterdam) in de kapel zit een restaurant. Raar idee, eten op de plek waar ik nog solo heb gezongen in de beatmissen op zaterdagavond.

  2008, Karin Bakker
  ?