Bekijk het volledige profiel van Karin Badenhop en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Karin Badenhop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik vond het een heerlijke tij...

Ik vond het een heerlijke tijd daar. Ik was helemaal gek van juf Bosma. Ik kan me herinneren dat er eens in de zoveel tijd een soort van braderie werd gehouden, met allerlei leuke activiteiten. Ik hielp graag andere kinderen zich aan te kleden of de veters te strikken. Dus wie weet heb ik jouw veters wel gestrikt;-)!!!! Kortom, een fijne school!

2003, Karin Badenhop

Vond het niet zo'n geweldige l...

Vond het niet zo'n geweldige leuke school. Maar was voor mij ook een moeilijke tijd, omdat mijn vader net was overleden. Ik had veel aan mijn 2 vriendinnen, Jolanda en Yvonne...!!!

2002, Karin Badenhop

Ik heb een jaartje HBO -Jeugd...

Ik heb een jaartje HBO -Jeugdwelzijnswerk gedaan (1989/1990). Ik woonde toen in Haren op kamers. Ik kom uit Hengelo Ov. Ik vond de opleiding niet zo geweldig, maar dat lag meer aan mij, dan aan de opleiding. Ik zat in de klas bij Miranda te Nijenhuis. Wij tweetjes zijn toen overgestapt naar de opleiding pedagogiek, op de universiteit. Voor mij veels te hoog gegrepen, maar de ervaring was geweldig!

2002, Karin Badenhop
?