Karen van Fulpen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karen van Fulpen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Karen van Fulpen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  heerlijke houten school, veel lawaai, veel gezelligheid, fijne leraren: Johan de Vries (Duits), Pieterse(Nederlands) Wim Ridder (aardrijkskunde en in het begin klassementor) Witte(biologie)Arend van Leeuwen(scheikunde) Ben en Mieke Bal (Engels en wiskunde

  heerlijke houten school, veel lawaai, veel gezelligheid, fijne leraren: Johan de Vries (Duits), Pieterse(Nederlands) Wim Ridder (aardrijkskunde en in het begin klassementor) Witte(biologie)Arend van Leeuwen(scheikunde) Ben en Mieke Bal (Engels en wiskunde) De naam van de geschiedenisleraar ben ik vergeten, maar voor je het wist kreeg je een bordenwisser naar je hoofd. Leuke tijd gehad.

  2003, Karen van Fulpen

  Het eerste jaar nog bij de nonnen, de twee laatste jaren (ik moest een jaartje extra, oktoberkind) bij juffrouw Derksen.

  Het eerste jaar nog bij de nonnen, de twee laatste jaren (ik moest een jaartje extra, oktoberkind) bij juffrouw Derksen. In het speelkwartier buiten op de speelplaats met de grote zwarte autobanden en om de beurt hangen op het klimrek en flesjes schoolmelk!

  2003, Karen van Fulpen

  1e jaar nog op de Nassaustraat/Kaatsbaan bij juff.

  1e jaar nog op de Nassaustraat/Kaatsbaan bij juff.Steenbergen. Zij leerde ons breien op houten pennen met roze wol Daarna verhuizen naar de nieuwe school. In de tweede klas bij juffr. Vis, die altijd voorlas uit Harlekijntje. 3e klas bij meester Broekhuizen, bij hem hadden we ook verkeersles. 4e klas juffr. Verhoef, 5e klas juffr. Lammerding, daar moesten we meerstemming leren zingen en tenslotte Meester Groenendijk, die op vrijdag altijd een verhaal vertelde. Een heel jaar lang over Tai Peke. Ik weet niet hoe je het schrijft, maar ik ben al mijn hele leven op zoek naar dat boek, het was zo spannend!

  2003, Karen van Fulpen
  ?