Karen Fonville

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karen Fonville en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Karen Fonville heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik ging toen met Barbara Hent en (engelse) Ellie om.

  Ik ging toen met Barbara Hent en (engelse) Ellie om. Verder kan ik me wel veel gezichten en voornamen herinneren ( van de klassefoto's); Erik( wiens ouders het café t.o. de FEBO hadden), Michiel of Giel, Niels, Hadewina, Hedwig, Janneke( wiens ouders het restaurant Popocatepetl op de Voorstraat hadden), Babette( woonde twe straten verder van mij), Sandarijn (?) en vast nog veel meer als ik erover nadenk.. Maar ik heb met niemand meer contact. Ik weet nog dat we over het muurtje klommen in de pauze, naast de kleuterklaslokalen. Dan kwam je in de tuin uit van de mensen die naast de school woonde en op de een of andere manier kon je via een poortje weer op de straat komen.

  2004, Karen Fonville

  In de Brugklas ging ik om met Miranda Kooy, Claudia, Daniëlle van Keulen en Angelique Grootendorst.

  In de Brugklas ging ik om met Miranda Kooy, Claudia, Daniëlle van Keulen en Angelique Grootendorst. We werden daarna opgesplitst over HAVO en VWO. Ik vond het leuk Angelique's uitgebreide varhaal te lezen ! Tom van de Berg kwam ik nog regelmatig wel eens tegen op W.C. Overvecht, omdat zijn ouders daar in de buurt woonden. Later ging ik ook om met Jolanda van het Slot, ook leuk om haar verhaal te lezen. En veel met Marco van Haren, maar ik herken hem totaal niet op de foto's die hij hierop heeft staan ! Hij zal wel veel verandert zijn.. De schoolfeesten, excursies ( VWO 5 kamp naar Ardennen en Ameland ! ik ging twee keer, want ik was blijven zitten !), de leraren ( Klop, Goslinga, Hazeleger, Verschuur, van Nugteren). Het was een leuke tijd !

  2004, Karen Fonville
  ?