Karel Schiffel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karel Schiffel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karel Schiffel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij Meester Bontekoe, deze hoofd leraar was een hele lieve man hij is nu al enige jaren niet meer onder ons.

  Ik herinner mij Meester Bontekoe, deze hoofd leraar was een hele lieve man hij is nu al enige jaren niet meer onder ons. Ik heb veel plezier beleefd op deze school. Ook denk ik nog geregeld aan mijn klagenoten o.a: Ria Post,Ingrid Semeins Fred Aue,Henk Bleijenveld,Willem van Koningsveld Karel en Sonja Hein zij zijn broer en zus,Ari Potuit ,Peter van Wijk en Joke van der Heide. Aan deze mensen heb ik dierbare herinneringen. Aan de toneel stukjes die werden gehouden heb ik 2x aan mee gedaan 1x als een franse zwerver en 1x als minister president. Ook kan ik mij herinneren dat rond sinterklaas een soort van poppenkast uitvoering werd gehouden. Jongens als jullie dit misschien mocht herkennen laten we dan proberen om met elkaar contact te krijgen.

  Dr. Voute school, 1966

  ?