Karel Postulart

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karel Postulart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Karel Postulart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb geen goede herinneringen aan deze school.

  Ik heb geen goede herinneringen aan deze school. Met name Hein van Melick was een slechte onderwijzer, die stevig de pik op mij had. Misschien was ik niet gemakkelijk, maar hij had als volwassene toch konstruktiever met de situatie moeten omgaan.

  2011, Karel Postulart

  Ik herinner me niet zoveel meer.

  Ik herinner me niet zoveel meer. Alleen juffrouw Blaak, die een kaartje stuurde uit Parijs. Verder een klasgenoot, die Erik Oort heette.

  2003, Karel Postulart

  Ik deed Werktuigbouwkunde.

  Ik deed Werktuigbouwkunde. De school had een sterk huiselijk, maar ook zeker vastgeroest karakter. Mijn meest interessante belevenissen: Markante leraren Heesters ( enige leraar, die ik inspirerend vond tijdens de opleiding ) Kwaaitaal ( een ramp: he he he he .. ) Gerrit Peeters ( productietechniek ) Rampard (mechanica ) Teeuwen ( Wiskunde ) Rutten ( Materiaalkunde ) Louwers ( Regeltechniek ) De praktijklessen waren geweldig. De meest traumatische waren de lessen van Crooymans met het lassen. Ik herinner me de humor tussen de leerlingen.

  2003, Karel Postulart
  ?