Ontdek PLUS

Karel Izaks

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karel Izaks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karel Izaks heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg warm in de zomer komt bij me op.

  Erg warm in de zomer komt bij me op. We hadden een kleine klas kan ik me herinneren. Een paar kinderen waaronder Hans te Spenke gingen terug naar Op d'n Esch. Schieten me nog weer wat namen te binnen die in deze periode bij mij in de klas zaten: Herbert Garritsen, Bas van Rijssel, Folkmar Sijtsma, Ronnie Nijland. Was niet echt een sportieve klas herinner ik me. Tijdens de Paas voetbal toernooien waren we al blij met een kleine nederlaag. In de derde klas kregen les van meneer de Vries, later van Hennie te Velthuis die vertrok naar Op d'n Esch, kort hadden we nog meneer Andeweg, die lag wel goed in de "groep" voor zover ik me herinner. Een andere leerkracht op deze school was Nel de Haas. Oprichter en hoofd van de school was meneer Tijink maar deze vertrok volgens mij na een jaar richting Drenthe. Ik heb het meest les gehad van meneer Oosterveld (Oetse). Vrijdags hadden we clubjes en gingen we creatieve dingen doen: o.a. fotografie. Meneer Oosterveld ontwikkelde zelf de foto's. We hebben ook een keer een "film" gemaakt, iets met een ziekenhuis: een man was uitgegleden over een bananenschil en we droegen allen witte lange jassen. Ik heb de film nooit gezien. Lijkt me leuk wanneer hier nog beeld materiaal van bestaat....

  Paalhaarschool, 1973

  Klasgenoten uit deze tijd: Juliëtte Verhagen, Hans te Spenke.

  Klasgenoten uit deze tijd: Juliëtte Verhagen, Hans te Spenke. Miranda Harder, Marit Buunk?, Ton Petite, Wim Denneboom, Manuel Suarez, Juanito Vasques, Anita Simmelink, Dick Ras, Rene Kannegieter, Alita Berends, Jantien ye Sligte, Anita Kox, Dick te Biesebeek, Rita Petite, Peter Feytel, Lizzy Nijhof. Op dit moment kom ik niet op andere namen, We hadden les van juf ten Harkel en later nog van juf Berendsen (van Ulsen). De preciese spelling van de namen zal ongetwijfeld niet helemaal kloppen... we hadden in het begin les in het groene gebouwtje (Westen Esch) en later in het witte bijgebouw naast de school Op d'n Esch. De data waarop ik op deze school zat kan iets verschillen, een jaar eerder is mogelijk.

  Op d'n Esch, 1971