Karel Eggen

Kent 0 personen

WIDOW , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karel Eggen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karel Eggen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij nog goed de lessen van mevrouw Bardeloos en de colleges van meneer Brommersma.

  Ik herinner mij nog goed de lessen van mevrouw Bardeloos en de colleges van meneer Brommersma. Voor mij was deze opleiding veel te lastig en ik ben samen met onze toenmalige gymdocent Oene Loopstra naar de Calo vertrokken.Klasgenoten van toen waren ondermeer Roel Omvlee,Henk Wesseling, Susan Omvlee en natuurlijk niet te vergeten LJ Leo Deinum.

  Chr. PA(BO), 1973

  De gymlessen van Tom Boter,de lessen Frans van Meneer Kamphuisen de lessen duits van meneer de Graaf herinner ik mij nog goed.

  De gymlessen van Tom Boter,de lessen Frans van Meneer Kamphuisen de lessen duits van meneer de Graaf herinner ik mij nog goed.We hadden op de Mulo een fantastisch basketbalteam met ondermeer Dirk Karst Henk Wesseling en Harm Venema. Andere klasgenoten waren ondermeer Gea Berends Gerthe Kuperus Luuk Dijkstra en Fokke Glastra van Loon.

  Mavo-sleedoorn, 1966

  De eerste klas hadden we les van juffrouw Bossinga de tante van mijn vriedje Geert Jan Bossinga.

  De eerste klas hadden we les van juffrouw Bossinga de tante van mijn vriedje Geert Jan Bossinga.Goed herinner ik mij nog het orgeltje van meester Franssen. Mijn klasgenoten toen waren ondermeer Dennis v.d Heul,Roel Grit, Johny Dekker, Wilma Michels, Reinetta Dost.

  Groen van Prinstererschool, 1961

  ?