K van Egmond

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van K van Egmond en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  K van Egmond heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lange (gladde) glijbanen in de winter op het schoolplein, voetbalplaatjes sparen en herinner me nog een optreden (?) als The Golden Earring met oa.

  Lange (gladde) glijbanen in de winter op het schoolplein, voetbalplaatjes sparen en herinner me nog een optreden (?) als The Golden Earring met oa. Wim Nauta. We oefenden bij hem thuis. Geen idee meer waarvoor het was ...........?!? Ook de kindercantorij kan ik me nog herinneren. Er werd veel geoefend. Minder goede herinnering is de beschuldiging v. meester Mikkers dat ik in de pauze een pen gestolen had. Naar mijn weten is de ´dader´ later alsnog gevonden. Ik mis mezelf op de schoolfoto uit klas 1 . Jammer, want ik heb zelf helemaal niets van school uit die periode. Heel leuk om alle klasgenoten op die manier te kunnen zien. Ben geinteresseerd in verhalen uit die tijd, dus mailen mag !!

  Aeneas Mackay school, 1967

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Kwam op een gegeven moment in dezelfde klas als mijn zus. (Lies) Zij trok veel op met o.a. Dora Weeteling (Bovenkarspel). Iedere dag met de trein op en neer naar Hoorn ( vanuit Enkhuizen). Soms proberen om iets vroeger uit de les weg te kunnen, zodat je nog net de trein kon halen (of net niet ! ) Die mooie groene treinstellen die tijdens de rit gewoon open konden. Ik herinner me nog een schoolfuif met muziek van Tavares (Heaven must be missing an angel) , David Bowie (Fame) enz. 1 ding vergeet ik nooit meer. Iemand die naast mij zat (voorin de klas bij Kaljee) had geen pen bij zich en mocht zolang een pen van Kaljee lenen. Een tijdje later zat hij op de pen te kauwen. Ik wilde hem net waarschuwen , toen Kaljee het al zag !!! Ik dacht dat hij ontplofte...... De reaktie van hem was geweldig en zie het nog voor me : `Zit...zit...zit je op MIJN pen te kauwen !!!!!!!!! De hele klas lag toen in een deuk .

  L.E.A.O., 1973

  Of het echt een favoriete herinnering is ?? (toen in ieder geval niet) Meester Brugman.

  Of het echt een favoriete herinnering is ?? (toen in ieder geval niet) Meester Brugman. Hij had het zo goed (?!?) met mij voor ...... Regelmatig zat hij te klagen dat ik het ook dit jaar wel weer niet zou redden !! Uiteindelijk toch geslaagd na 2 keer de 3e klas en 2 keer het examenjaar...

  Streekschool voor detailhandel, 1977