Bekijk het volledige profiel van K Soetendaal en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

K Soetendaal heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke school. De jaarlijkse kr...

Leuke school. De jaarlijkse kreatieve dag. Je kon toen kaartjes voor de talentenjacht kopen in een lokaal beneden in gebouw 34. Maar ja, het was zo druk voor de ingang, dat de enige manier om het gebouw uit te komen was via het raam en het hek. Ook kan ik me herinneren, dat we in de pauze boterhammenzakjes met water vulden en dan naar voorbijgangers (beneden op straat) gooiden. Het gebeurde wel eens dat we niet zo goed gooide en dat er zo'n zakje op een punt van het hek terecht kwam, zodat de voorbijgangen een hele doche over zich heen kreeg. Er is wel eens iemand naar boven gekomen. Wie kent mij nog?***** dan naar **********************

2003, K Soetendaal

De eerste en tweede klas zat i...

De eerste en tweede klas zat ik bij juffrouw Brussel. Ik weet nog dat zij contactlenzen had en om ze schoon te maken stopte ze ze altijd in haar mond. Ik vond het erg interessant om te kijken hoe zij ze weer inzetten. In de 3e klas had ik jufrouw Sleef en van de 4e tot en met 6e klas meester Wim Wagenaar. Hele aardige meester. Ik weet nog dat we een afscheidslied `onze klas die is ok`doebiedoebiedoebiedoe` hebben gemaakt.Als afscheidskado hebben we meester Wagenaar een koffiezetapparaat gegeven. Ik ging toen om met Khadija Hajji, Brenda Baan, Desiree, Steven Vroom en Stanley.

2003, K Soetendaal

Ik zat in de klas bij juffrouw...

Ik zat in de klas bij juffrouw Wanda Verzijl. Uit die tijd heb ik nog een video opname en foto´s van de verkleeddag. Alle juffrouwen waren als bloem verkleed. Juffrouw Wanda als zonnebloem en alle kinderen waren verkleed. Mijn vriendinnetjes uit die tijd waren, Silvia, Angelique Rijmers, Jolanda, Pascha, Mary en Dasja.

2003, K Soetendaal
?