Bekijk het volledige profiel van K Ruys Beens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

K Ruys Beens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ben Klarie Ruys Beens,ben o...

Ik ben Klarie Ruys Beens,ben opgegroeit in Genemuiden speelde veel in het plansoen en omgeving hoek en groote kerk. Ik ben in 1977 getrouwd met Johannes Ruys,en woon al bijna 30 jaar niet meer in Genemuiden. wij zijn hebben eerst 2jaar in Doorwerth gewoond,zijn toen naar Oosterbeek verhuisd,en wonen nu al weer 5jaar in Doorwerth. Wij kregen 3 zoons waarvan er 2 de duer uit zijn. Ik werk bij de Fathers van Mill Hill dit is een klooster insteling voor Paters die uit de Missie terug zijn, en hun oude dag hier verder doorbrengen. Wij hebben het hier erg naar ons zin al kom ik nog zeker terug voor de beestenmarkt.

2007, K Ruys Beens

Dit waren geweldige jaren. vee...

Dit waren geweldige jaren. veel lol in de pauzesmaar ook in de klas was er altijd wel iets geks. Ik ging met Roelien Chellaard Het was een geweldige tijd veel lol en gein uithalen in de klas. Biologie van men Schinkel was vaak favoriet. Ik ging om met Gerry Vicher Roelien Schelard. Janske van Rees,Co van Olst en de andere namen ben ik even kwijt.

2007, K Ruys Beens
?