Bekijk het volledige profiel van K Koch en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

K Koch heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Directeur De Lange

Ondergetekende Karel Koch en een maatje van mij Peter Tafijn waren niet zo geliefd bij directeur De Lange aangezien wij "lang haar hadden" ( 5 mm over de oren was toen al lang haar) en we droegen soms wel is een Cape die toen in de mode was. Dus zodra die De Lange de kans zag om die ietwat rebelse Kareltje van school te trappen heeft die dat ook gedaan. Echter mijn praktijkleraar elektrotechniek de Hr. Plaisier (super vent) waar ik afscheid van ging nemen en hem de hand drukte was zeer verbaast dat (volgens zijn woorden) zijn beste leerling van school afgetrapt was en zorgde ervoor na bezoek aan mijn ouders dat ik na 3 dagen weer in de klas zat! Maandagochtend en vrijdagmiddag christelijke liedjes zingen in de Aula was ook niet mijn ding maar voor de rest wel leuke schooltijd gehad op Christelijke LTS De Poort.

2020, K Koch

Kwaatsterniet

Leuke leraar die de Kwaatsterniet maar had wel losse handjes! Een zekere Jan woonde volgens mij in het witte dorp naast de school kreeg er altijd flink van langs bij ons in de klas door de Kwaatsterniet. Hilda zag er toen al leuk uit (had al tietjes !)

2020, K Koch
?