Bekijk het volledige profiel van K Bos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

K Bos heeft 6 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik zat in de klas met allemaal...

Ik zat in de klas met allemaal spijtoptanten,.Enkele namen die me zijn bij gebleven zijn Marijke Oomens, Lidy Drok, etc. Een juf die nog in mijn herinnering leeft heette Tellegen en gaf huishoudkunde. Toen zij een keer ging verhuizen mochten we bij haar schoon maken en wij kregen ons natje en droogje. 1 april ruilden we met de jongens van de mts en kregen dan serieus les. Ook gingen we in die tijd wel bij Dijkhof wat drinken.

2006, K Bos

Wat mij is bij gebleven uit di...

Wat mij is bij gebleven uit die periode is dat ik de eerste 3 jaar bij juf Dorlas in de klas heb gezeten en vanaf de 5e klas ook nog zaterdags naar school moesten. Er waren schoolboeken die je mocht lenen om thuis te lezen, en als er handenarbeid was dan was er voor de meisjes handwerken en voor de jongens knutselen.

2006, K Bos

We begonnen met 42 leerlingen....

We begonnen met 42 leerlingen. Soms vielen er leerlingen af, maar er kwamen ook nieuwe bij zodat we altijd op 42 bleven. In het zusterhuis wonen gaf veel lol, want er was een portier en er mocht wel bezoek komen maar niet mee naar de kamer. Was je te laat thuis dan was er meestal wel een collega die je er weer in liet. Feesten in het zusterhuis waren erg gezellig, en het was er in die periode goed verzorgd door de koks die dan altijd hun etenswaren presenteerden met een mooie koksmuts op. De nonnetjes van die tijd en dan vooral zuster Aloisine hielp ons zo veel mogelijk met de studie. Het was een leuke tijd en kijk er dan ook met plezier op terug.

2006, K Bos
?