Jurgen Poorten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Breda

  Bekijk het volledige profiel van Jurgen Poorten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 34

  Jurgen Poorten heeft 34 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Avondopleiding.

  Avondopleiding

  2007, Jurgen Poorten

  Van de kleuterschool weet ik weinig meer van, maar ik heb toch nog een foto gevonden.

  Van de kleuterschool weet ik weinig meer van, maar ik heb toch nog een foto gevonden. het is een beetje moeilijk te zien maar weten jullie misschien wie de juffrouw was?

  2003, Jurgen Poorten

  Ontzettend leuke tijd gehad.

  Ontzettend leuke tijd gehad. Elke morgen rond 7:30 met de trein vanuit breda vertrekken dan nog iets drinken in het stationrestaurant. En dan naar school lopen, als het geregend had moest je uitkijken dat je niet van de trap afdonderde bij het station. De lessen van de nijs waren ook altijd heel erg leuk( als je de tafels aan elkaar lijmt, he geert! of was ik het?) ik ben naderhand nog op een open dag geweest en spraak dhr de nijs, hij vertelde me dat hij na dat incident ons nooit meer had vertrouwd. hahaha. Dan de lessen van v/d oetelaar die waren echt ontzettend gezellig, ik hoorde later dat hij de politiek was ingegaan. Dan waren er natuurlijk nog de lessen van dhr de rooy, ik geloof dat hij twee keer mijn klasseleraar is geweest, later heb ik in mijn huidige werk nog met hem samengewerkt om een opleiding voor de afdeling waar ik nu werk te schrijven. Dan in het laatste jaar het eindkamp, die hebben we door gebracht in de ardennen, vraag me alsjeblieft niet wat we daar allemaal heb gedaan want ik weet het echt niet meer maar de foto's zeggen genoeg denk ik alles bij elkaar maakt het toch echt een tijd die ik graag over zou willen doen.

  2003, Jurgen Poorten
  ?