jup jansonius

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jup jansonius en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jup jansonius heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ging om met: els, liesbeth, shelley, steve, marcel,.

  ik ging om met: els, liesbeth, shelley, steve, marcel,.....ik zat in de klas bij Krispijn met loekie..bijzondere man....Ook de lessen van meester roem waren super..bij hem is mijn liefde voor kunst begonnen.Verder herinner ik me fietscrossen in meer enbossch en vermeende pedofielen in de wijk. Ik was verliefd op steve en marcel en ook wel een beetje op shelley want zij was zo stoer.

  prof. dr. G. van der Leeuws..., 1976

  ik zat met mijn toenmalige lief arno in de klas, herinner me carla, brenda, saskia was leuk.

  ik zat met mijn toenmalige lief arno in de klas, herinner me carla, brenda, saskia was leuk..... vooral stef was mijn lievelings leraar en die gekke terborgh.....

  Hogeschool Rotterdam E.O., 1989

  "Tja natuurlijk niet slim als je er nog werkt om je dan kenbaar te maken op deze site maar toch ik vind t supercool om hier te werken en zelfs de kids die hier schrijven dat t toch werkelijk allemaal kut is zijn leuk.

  "Tja natuurlijk niet slim als je er nog werkt om je dan kenbaar te maken op deze site maar toch ik vind t supercool om hier te werken en zelfs de kids die hier schrijven dat t toch werkelijk allemaal kut is zijn leuk. Ik vond school ook nooit wat maar om er te werken is het zeer leuk. ik ben iedere keer weer verbaasd. Zeker de mensen die dit jaar hun diploma hebben gehaald zullen altijd in mijn hart blijven. En Nadesha......nog 1 jaar dan ben je er vanaf.

  Openbare Mavo-Nu westplas mavo, 1999

  ?