Juliette Vlamings

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Juliette Vlamings en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Juliette Vlamings heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schaatsten op de achterste speelplaats, de muzieklessen van juf.

  Schaatsten op de achterste speelplaats, de muzieklessen van juf. Lenie Perenboom, muziek op vrijdagmiddag verzorgd door Broeder Boerakker, 4-kronenkaart, popje breien bij juf. van Beek, de kermis, de trouwerij van juf. Pijenburg in de Mariakerk (1e klas). De tafeldiploma's in de 3e klas bij men. van de Louw. De vele leuke liedjes die we leerden bij Men. Cornelissen (5e klas). De musical: "De Geheime Piratenzender", waar ik volgens mij nu nog steeds de liedjes van ken! Gelukkig zijn er sinds die tijd een hoop ontwikkelingen gaande binnen het onderwijs, zoals: onderwijs op maat, waardoor kinderen niet meer dezelfde eenheidsworst krijgen voorgeschoteld... en dat is een grote verbetering!

  Aloysius school, 1975

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op de Pabo in Tilburg.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op de Pabo in Tilburg. Destijds een goede beroepskeuze gemaakt, want ik ben nog steeds in het onderwijs actief (b.s. Jeanne d'Arc in Tilburg). Iedereen de groetjes, Juliette Vlamings

  Pabo Tilburg, 1988

  ?