Julia Olthoff-Thenu

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Julia Olthoff-Thenu en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Julia Olthoff-Thenu heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb 1 jaar de heao-com gevolgd.

  Ik heb 1 jaar de heao-com gevolgd. Ik heb er eigenlijk ook niet zoveel herinneringen aan, kan me wel een paar mensen herinneren, Saskia de Wit (hoe gaat het met jou?), Brechje. Ranjit (weet niet of ik dat goed schrijf)Verder heeft het weinig indruk op me gemaakt.

  2004, Julia Olthoff-Thenu

  Enthousiast begon ik aan deze opleiding (svc) , maar na ong.

  Enthousiast begon ik aan deze opleiding (svc) , maar na ong. anderhalf jaar merkte ik het al.."Dit is niet echt iets voor mij..", maar ik probeerde zo goed en zo kwaad als het kon, het toch af te maken. Dit is helaas niet gelukt, ook omdat ik in 2002 ook nog eens mama werd! Het eerste jaar was erg gezellig op de kaap hoorn dreef, daarna was het op de padualaan een beetje massaal. Maar ik heb er wel leuke mensen leren kennen; Gabi&Frank, Johan, Bastiaan, Shirley, Marieke, Jeewan,David, Tayfun, (sorry als ik iemand vergeet)en ben trouwens benieuwd hoe het met Liana (toen Siahaya, nu van Extel)gaat? Ehm..herinneringen..oh ja COMPUTER CONCEPTEN, , elk jaar zag je bij het tentamen weer dezelfde gezichten..OOPS! Ans met haar beruchte rode trui,Stef's, K-sjot, en iets minder leuk: lijn 12 richting Uithof nu woon ik nog met mijn zoontje Jay van bijna 2,5 in Assen, maar straks gaan we met mijn aanstaande, Frank, in het wilde westen wonen..!

  2004, Julia Olthoff-Thenu

  kerstactie: tosties!, popavond, met Lara spijbelen tijdens maatschappijleer, ALTIJD te laat komen.

  kerstactie: tosties!, popavond, met Lara spijbelen tijdens maatschappijleer, ALTIJD te laat komen.., meneer roelevink die je boeken gewoon het raam uitgooit, stunt, h3b de leukste klas tijdens de havo, hamstra: "lach niet, je lacht lelijk" , meneer Pattipawaej, en tig keer eruitgestuurd worden bij engels (meneer vrijen) , alleen omdat ik telkens de slappe lach had.., en natuurlijk het eeuwige: "ben jij ook een zusje van Fajari??" verder nog steeds bevriend met" Bianca, Mattanja, Lara, Deborah

  2003, Julia Olthoff-Thenu
  ?