Julia Bobeldijk

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Julia Bobeldijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Julia Bobeldijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  We hadden een hele kleine groep van wel 6 leerlingen.

  We hadden een hele kleine groep van wel 6 leerlingen. We zouden allemaal in opleiding gaan voor verpleegkundigen. Onze instructeurs waren sm H. Hol en sm E. Bliek. In de korte periode dat wij daar als leerlingen zaten hebben we wel het een en ander meegemaakt maar ook zeker veel lol gehad.

  2004, Julia Bobeldijk

  De klas LOV JOOT was een gezellige groep.

  De klas LOV JOOT was een gezellige groep.Ik heb vooral aan Rina van de Kooy (onze mentor) erg veel steun gehad tijdens mijn laatste periode van de opleiding. Uiteraard zal ik Wim Boeters niet vergeten: altijd vrolijk.

  2004, Julia Bobeldijk

  Wat me het meeste is bijgebleven zijn de Kennedymarsen en de vierdaagse.

  Wat me het meeste is bijgebleven zijn de Kennedymarsen en de vierdaagse. Onze toenmalige schooladjudant van Dorsten regelde de Kennedymarsen en dat deed hij samen met zijn hele gezin. Ik vond de KMS zwaar maar ben blij dat ik het uiteindelijk toch gehaald heb. Ik werk nu als verpleegkundige bij 430 zaucie. Ben getrouwd met een militair en we hebben een geweldige zoon van 2,5 jaar SEAN.

  2004, Julia Bobeldijk
  ?