Ontdek PLUS

Jules Kieft

Kent 32 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Loosdrecht

  Bekijk het volledige profiel van Jules Kieft en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jules Kieft heeft 7 klassenfoto's en kent 32 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst MBO AP/PB en na korte onderbreking HBO AP/PB gedaan.

  Eerst MBO AP/PB en na korte onderbreking HBO AP/PB gedaan.

  SOSA Hogeschool Haarlem, 1973

  Zat alleen de 1e en 2e klas op de Gerardus.

  Zat alleen de 1e en 2e klas op de Gerardus. In mijn beleving heette die Gerardus Majella school. Juffie van Dalen in de 1e klas en meester Tebbe in de 2e klas. Vanaf de 3e ging de school samen met de Clemensschool.

  St. Gerardus Majella school, 1958

  Zat eerst op de jongensschool (gerardus Majella) vanaf, ik geloof de 3e klas vond samenvoeging plaats met de meisjesschool en werd het geheel de Clemensschool.

  Zat eerst op de jongensschool (gerardus Majella) vanaf, ik geloof de 3e klas vond samenvoeging plaats met de meisjesschool en werd het geheel de Clemensschool. Mooie tijden, aan het eind van het schooljaar met je rapport naar de Blokkendoos om een klein kadootje op te halen; tenminste: als je over was gegaan, want anders pieste je geloof ik naast de pot. Juffrouw de Weijer (maak je broek steeds wijder), meesters Smit (had saddistische trekjes) en van de Berg, de juffen Morre (gaf ook Franse les) en de Weijer en natuurlijk de concierge Meju zijn legendarische figuren. Namen van leerlingen die ik mij kan herinneren: Hans Kroon (had thuis zo'n ouderwetse wasketel vol met knikkers en vocht ooit in de 6e klas een flink robbertje met -hoofd-meester Smit, omdat hij zich niet wilde laten opsluiten in het voorraadkamertje achter in de klas), Hans Vendelbos, Wim (Willy) Kok, Marc van der Klein, Jopie Dijkstra, Rosa Saalbrink, Ellie de Ridder, Frans Hesp.

  Clemensschool, 1958