Judy Waldram

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judy Waldram en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Judy Waldram heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Na de HAVO samen met Nathalie, Tatjana en Evelien naar het Spinoza gegaan.

  Na de HAVO samen met Nathalie, Tatjana en Evelien naar het Spinoza gegaan. Elke dag met de trein naar Amsterdam. Een erg leuk jaar gehad met oa Katelijne en Saar. Veel leuke mensen ontmoet en ook de leerkrachten waren over het algemeen best leuk. Toch na een jaar gestopt omdat ik werd aangenomen op de HEBO in Den Haag.

  2006, Judy Waldram

  De start van de HEBO meegemaakt.

  De start van de HEBO meegemaakt. Of dat leuk was? Nee, niet echt. Begonnen op de Mariahoeve omdat het pand nog niet klaar was. Toen naar de Koninginnegracht, dat was beter. Eerst 3 afstudeerrichtingen, daarna opeens 4. Heel veel onduidelijkheden en nog erg experimenteel. Na een jaar heb ik het dan ook voor gezien gehouden. Wel heel gezellig gehad!!

  2006, Judy Waldram

  Ik zat in de kleuterklas bij Mara, die in mijn herinnering vooral lief was.

  Ik zat in de kleuterklas bij Mara, die in mijn herinnering vooral lief was. Daarna 3 jaar bij Carla vd Heuveln, ook erg naar mijn zin gehad. In groep 4 verhuisd naar Hoofddorp. Mijn beste vriendinnetje van toen, Wendy Oorthuis, is nog steeds een goede vriendin. Overblijven in De Tulp, altijd leuke dingen te doen. En basketballen met Gerda Penseel op woensdagmiddag. Erg leuke tijd gehad.

  2002, Judy Waldram
  ?