Judith Westenbrink

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judith Westenbrink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Judith Westenbrink heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Begonnen op de bijbehorende kl...

  Begonnen op de bijbehorende kleuterschool Pinkeltje met onder meer juffrouw Else. Ik kon al lezen en mocht dus een keer voorlezen in de andere kleuterklas. Op de Louis Buelensschool de schoolreisjes naar Ferme de Jean, Tom Melieste als dj bij het carnaval, les van Geert van den Eertwegh (tijdens de carnavaloptocht was de klas verkleed als spijkers en hij als hamer), de conciërge meneer Strik...een erg leuke tijd gehad op deze school. Na de vijfde klas verhuisd naar Assen, in verband met mijn vaders werk. Die was trouwens geen schaapherder, zoals sommige klasgenoten later bleken te denken. Heb wel ooit een lammetje mee naar school genomen voor een spreekbeurt. Ik was recentelijk nog in Eindhoven voor een sentimental journey en zag dat de Louis Buelensschool nu helemaal is omheind. Klasgenoten zoals Sacha, Esther, Fébe, Pauli, Tanja, Dagmar, Damian en Rohalt staan me nog goed voor de geest.

  2003, Judith Westenbrink

  Talen en Culturen van Latijns-...

  Talen en Culturen van Latijns-Amerika (TCLA). In 1994 en 1995 lid geweest van Catena. In Leiden gingen de kroegen destijds om een uur 's nachts dicht, dus als je goed wilde stappen moest je eigenlijk lid worden van een vereniging. Lang met deze studie bezig geweest, maar eigenlijk alleen de eerste drie jaar fulltime. Ik ging toen veel om met Sabine en Machteld (nog steeds mee bevriend), Tonke, Maartje, Julia, Deborah, Madalitso en Ulla (die ik van Catena kende). Uitgaan deed ik meestal met mensen die ik van buiten mijn studie kende. Na vier jaar ben ik eerst voor 24, daarna 32 uur p/w op Schiphol gaan werken. Ik had toen weinig binding meer met de universiteit. De eerste jaren woonde ik in een oud grachtenpand aan de Nieuwe Rijn. Later in studentenhuizen aan de Botermarkt (kortstondig verblijf boven bakkerij Snijers) en de Baatstraat. Daar hadden we een fantastische grote, woeste tuin.

  2003, Judith Westenbrink

  De T-tent natuurlijk, waar ik ...

  De T-tent natuurlijk, waar ik vanaf havo 2 tot en met vwo 6 erg veel tijd heb doorgebracht. In de brugklas zaten we na een kort verblijf in de bruggersaula op het podium in de grote aula. Ik ging in de onderbouw veel om met Minke, Marieke Staal, Vera, Karin, Dora, Marije, Sylvia en Petra. De havo was een leuke, sociale tijd. Veel uitgeweest in Parkzicht en Beaulieu. Er woonde een jaar een Finse uitwisselingsstudent, Annamari, bij ons in huis. De Berlijn-excursie, toen de Muur viel, was toch wel het hoogtepunt. Het was een historische gebeurtenis, maar ik heb er ook erg veel lol gehad met Lijntje, Ramon, Alies en Sophia. Andere vrienden in de bovenbouw waren Marike, Marieke, Tjitse en Martijn. Na een jaar in Finland te hebben gewoond, ben ik op het DNC aan het vwo begonnen. Ik woonde toen al (als enige) op kamers, dus het was vaak de zoete inval op mijn kamers (meervoud, er was geen woningnood in Assen) aan de Singelpassage. Zelf had ik het niet echt meer naar mijn zin op school. Ondanks alles glorieus geslaagd. Wel leuk: urenlang in Hotel de Jonge cappuccino drinken met vooral Frank en Anja, soms ook Leon en Arjen. En de allereerste Polen-excursie van het DNC! Tien dagen met een bus door heel Polen. Geweldige dingen gezien. Leraren die me zijn bijgebleven: Haykens, Te Stroete, Hieltjes, Pierik, Hatzmann, Alserda, meneer Prins, Freeve, Heikens, De Boer.

  2002, Judith Westenbrink
  ?