Judith van Dijk

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judith van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Judith van Dijk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Herinneringen? Vedder (met zn trouw niet voor je veertig bent.

  Herinneringen? Vedder (met zn trouw niet voor je veertig bent...)Van Groningen die elk jaar weer aan de brugklassers moest laten zien dat hij op zn handen kon lopen en niet te vergeten Zwijneburg de concierge! Ik heb het er altijd erg naar mn zin gehad. Ik heb er dan ook 6 jaar over gedaan maar het is toch goed gekomen. Het was inderdaad wel een gedoe elke morgen je broek uit en je rok aan en 's middag in de omgekeerde volgorde.....! Van de handarbeidlessen van Van der Heide en de tekenlessen van Boerman heb ik altijd erg genoten.

  2004, Judith van Dijk

  Zoals vele voor mij.

  Zoals vele voor mij...........juffrouw Saarloos en meester van Weele (bij hem vlogen er weleens leerlingen door de klas). Vooral Aart van Leeuwen en Edwin Rodrigo kregen er vaak van langs. Van die oude stalen kasten en die (spook)zolder in het oude gebouw. En al die verkeringen. Ik heb geloof ik met bijna alle jongens uit de klas wel een blauwe maandag verkering gehad. We ruilde soms onderling.......hoe verzin je het!?

  2004, Judith van Dijk
  ?