Judith van der Kroon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judith van der Kroon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Judith van der Kroon heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb alle jaren met veel plezier gedanst.

  Ik heb alle jaren met veel plezier gedanst. Heb erg leuke herinneringen aan deze tijd. Veel mensen met wie ik een erg leuke tijd heb gehad: René, Sandra, Patricia, Ron, Danny, Onno, Jan, Esther, Hester, Ronald, Gert-Jan en Daniëlle. Met de meeste van bovenstaande personen hadden we op maandagavond onze vaste zwemavond. Ook daar heb ik hele leuke herinneringen aan, vreselijk gelachen !!

  2004, Judith van der Kroon

  Hier heb ik de minst leuke tijd van mijn “schoolcarrière” gehad.

  Hier heb ik de minst leuke tijd van mijn “schoolcarrière” gehad. Ik heb de administratieve kant gedaan, maar vraag me nu nog vaak af wat ik daar nou eigenlijk geleerd heb. Twee keer in de week hadden we les in Mijdrecht, een rot eind in de bus, dus altijd lobbyen of je met iemand met de auto mee terug kon rijden. Leukste leraar vond ik Frans te Spenke. Ik heb van hem nog een cassettebandje (ja, dat bestaat nog!!!) met nummers die hij zelf opgenomen had. Frans, misschien leuk om te weten: het fantastische nummer Sarah (volgens mij heet het zo), zing ik nog regelmatig! Namen van klasgenoten: Berenda, Cindy, Monique, Corrie, Erwin, Menno en Marcel.

  2003, Judith van der Kroon

  Ik heb 4 jaar met veel plezier op deze school gezeten.

  Ik heb 4 jaar met veel plezier op deze school gezeten. Naar boven komen weer de herinneringen aan het 100-dagen feest, de ellelange rijen van tafeltjes in de aula tijdens de examens, Arie de Zeeuw die het presteerde een uur lang staande op zijn hoofd les te geven, de “vreselijke” gymlessen (rondjes lopen over de wielerbaan) en uiteraard de zeilweek in MAVO 3. Namen die ik nog weet: Berenda, Michael, Erwin, Martine, Dave, Masscha, Chantal, Marijn en Marc.

  2003, Judith van der Kroon
  ?