Judith van der Bliek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judith van der Bliek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Judith van der Bliek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dansen, was voor mij m´n alles! In het bijzonder vrij-dansen! Was altijd kei gezellig! Als topper ons afscheid feest, dat was echt helemaal te gek! Ik heb er na de verhuizing nog vele tranen om gelaten! Wat heb ik alles gemist! Het was een grote familie!.

  Dansen, was voor mij m´n alles! In het bijzonder vrij-dansen! Was altijd kei gezellig! Als topper ons afscheid feest, dat was echt helemaal te gek! Ik heb er na de verhuizing nog vele tranen om gelaten! Wat heb ik alles gemist! Het was een grote familie!

  Danscentrum Wildschut, 1993

  Ik ben in groep 3 blijven zitten en na de tweede keer groep 3 zijn wij verhuisd naar Zeeland, dus heb de basisschooltijd hier niet afgemaakt, maar mijn oud/klasgenoten zijn in 1993 en in 1994 van school gegaan.

  Ik ben in groep 3 blijven zitten en na de tweede keer groep 3 zijn wij verhuisd naar Zeeland, dus heb de basisschooltijd hier niet afgemaakt, maar mijn oud/klasgenoten zijn in 1993 en in 1994 van school gegaan. Vandaar dat ik mezelf zo geregistreerd heb. Van de tweede keer groep 3 weet ik nog het meest. Ik heb leuke herinneringen aan deze school, de verhuizing van de Aanwas naar de Noodlokalen op het plein van de Spinkplank en de eerste heipaal die geslagen werd en de verhuizing terug naar de nieuwe Àanwas`, letterlijk en figuurlijk! We gingen met de stoelen en tafeltjes over straat! Jesica Wolters was een goede vriendin van mij.

  De Aanwas, 1987

  Ik woonde toen tegenover de school! Hierna gingen we naar de aanwas.

  Ik woonde toen tegenover de school! Hierna gingen we naar de aanwas.

  De Springplank, 1984

  ?