judith schnieders

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in Noord, Aruba

  Bekijk het volledige profiel van judith schnieders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  judith schnieders heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Krantje kopen (f1,--!)in de benauwde kantine, lopend tussen vloeddijk en buitennwstraat, reis naar Moskou, vodka jus na de examen-deadline.

  Krantje kopen (f1,--!)in de benauwde kantine, lopend tussen vloeddijk en buitennwstraat, reis naar Moskou, vodka jus na de examen-deadline. Woonde in Zwolle, dus vaker Irish Inn, Docter, Singel en X-ray dan de Poort. Leraren: Gert-Jan, Annemiek, Ane, Monique

  2003, judith schnieders

  Na propedeuse sociologie ingestroomd in post-hbo-variant; eerste lichting! Stappers, Ultee, Wester en natuurlijk Paul Rutten.

  Na propedeuse sociologie ingestroomd in post-hbo-variant; eerste lichting! Stappers, Ultee, Wester en natuurlijk Paul Rutten.

  2003, judith schnieders

  De krokettenlucht in de leslokalen aan het stationsplein, RI5: Willy, Roelie, Ans en de leuke leraressen Engels en Frans (waar we nog op kraambezoek zijn geweest).

  De krokettenlucht in de leslokalen aan het stationsplein, RI5: Willy, Roelie, Ans en de leuke leraressen Engels en Frans (waar we nog op kraambezoek zijn geweest). De meeste lessen aan het park Sonsbeek en verder: nog altijd profijt van het blindtypen hoewel ongelooflijk dat we toen slechts mechanische typemachines in de lessen hadden! Bij toerbeurt op de elektrische achter in de klas.

  2003, judith schnieders
  ?