Judith Prent

Kent 5 personen

INLOVE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judith Prent en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Judith Prent heeft 1 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Pas op het Spinoza begon ik naar school gaan leuk te vinden, en dan niet het leren, maar alle randverschijnselen.

  Pas op het Spinoza begon ik naar school gaan leuk te vinden, en dan niet het leren, maar alle randverschijnselen. Namen van klasgenoten waar ik goede herinneringen aan heb: Mieke, Benno, Machiel, Zoza, Chanan, Linda, Lydia, Irma, eigenlijk te veel om op te noemen... Ik herken veel namen die ik hier tegenkom, en wat een leuke foto bij Frank Bovelander!! Dan de leraren, waar ik toch nog van geleerd heb, Onno Bos, mevrouw Van Scheppingen, de heer Colthof, mevrouw Wiewel en d'r vakgenoot Boersma (toch hou ik nog steeds van de Franse taal....), Van Dillen en meneer Proost... Veel goede herinneringen.

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1980

  Juffrouw Went, de liefste juf die ik heb gehad.

  Juffrouw Went, de liefste juf die ik heb gehad. Jammer genoeg alleen in de eerste en de tweede klas mijn juf, daarna kreeg ik meester Bijvank. Dat was in de dependance, daar kon je leuk spelen, op de dijk. Juf Bonnema daar was ik bang voor bij het handwerken. Gymles vond ik niet leuk, maar gymmeester Devid wel! Namen die ik mij herinner: Uynjin Kim, Cecile Devid, Gabrielle Oliemans, Martin en Edith Kempf.

  Merkelbachschool, 1974

  Martin Schmidt was de meester.

  Martin Schmidt was de meester. Erik Bodar liep rond, maar ik dacht dat Klaas Degen in eerste instantie hoofd was. Ik kan me van de juffen Miep herinneren, zij werd ziek en daarna kwamen er onnoemelijk veel vervangers. En Annelies vond ik een leuke juf, ik weet eigenlijk niet of ik bij haar in de klas heb gezeten, maar ik vond haar top. De schooltijd vond ik niet super leuk, ik heb wel goede herinneringen aan de activiteiten op vrijdag (schilderen, koken, fotografie enz.) en natuurlijk de schoolreisjes! Twee weken naar Renkum, in de sneeuw was dat, en een week naar 1 van de waddeneilanden in de zesde klas, dat was ook heel leuk! Het afscheidstoneelstuk in de zesde klas kan ik me nog goed herinneren. De meiden uit de klas (Maureen, Angela, Belinda, Inge, Natasha, Rahila, Rahana) ben ik allemaal uit het oog verloren.

  De Meent, 1977

  ?