Judith Hofman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judith Hofman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Judith Hofman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Echt een geweldige school!!!! Ik heb er zo ontzettend veel gelachen, en dan vooral met de lessen van Trudy (drama) Als je maar gek genoeg deed, dan was het voor trudy al gauw een negen waard.

  Echt een geweldige school!!!! Ik heb er zo ontzettend veel gelachen, en dan vooral met de lessen van Trudy (drama) Als je maar gek genoeg deed, dan was het voor trudy al gauw een negen waard. Leuke mensen ontmoet waar ik nog steeds regelmatig contact mee heb, Mechtela de Baat, Alexander strijkers en heel af en toe ook nog met Barbara Giegengack!!!

  Frans Hals College afd Acti..., 1995

  Deze opleiding was helemaal niets voor mij! Na een jaar ben ik dan ook afgehaakt en ben ik een heel andere richting uitgegaan.

  Deze opleiding was helemaal niets voor mij! Na een jaar ben ik dan ook afgehaakt en ben ik een heel andere richting uitgegaan.....

  LTS en MTS voor Mode en Kle..., 1991

  Ontzettende leuke opleiding en gewerkt in het EDD.

  Ontzettende leuke opleiding en gewerkt in het EDD. Gewoond in de zusterflat aan de Loodskotterhof, samen met Sandy Teerlink! Een ontzettend leuke klas met Grietsje Veen, Minne Stoelwinder, Petra (uit Tiel), Bart Smit, Mickel(Leo Polak). Ik heb jammer genoeg nooit mijn opleiding afgerond. Ik ben op dit moment werkzaam in zorgcentrum de Lishof in Oostzaan als Aktiviteiten Begeleidster en ik heb het geweldig naar mijn zin. Ik ben al vijf jaar gelukkig getrouwd met Jeroen en heb drie schatten van kinderen. Daan die in februari vijf word en Stan en Fons die in januari een jaar worden. Ik zal het leuk vinden als er eens een reunie wordt gehouden want ik ben ontzettend benieuwd hoe het met iedereen gaat!.....

  sloterplasschool, 1992

  ?