Judith Deckers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judith Deckers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Judith Deckers heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Met Nicole, Ellis, Janneke, Ankie, Imke, Anouk, Violet, Carola (en nog meer geloof ik) elke pauze, weer of geen weer, op het kleine binnenpleintje zitten.

  Met Nicole, Ellis, Janneke, Ankie, Imke, Anouk, Violet, Carola (en nog meer geloof ik) elke pauze, weer of geen weer, op het kleine binnenpleintje zitten...om te kletsen en te roken (sommigen althans). Was altijd erg jammer als de pauze weer om was. ´s Ochtends de leraren voorbij zien fietsen of lopen vanuit ons huis aan de Kaldenkerkerweg. Gym van Bakermans, vooral gezellig. Scheikunde van de man met de pijp die nooit begreep waarom ik niet net zo goed was als m`n zus Corinne. Frans van Leclerq die blij was dat er nog iemand talen leuk vond. Brugpieperskamp in Duitsland, Ardennerkamp, zeilkamp en de afsluitende klippertocht (met z`n allen kotsen in de beperkt voorradige emmers en pannen): 6 jaar lang erg veel lol gehad, zou het zo weer overdoen!

  2004, Judith Deckers
  ?