Jozet van Sloten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jozet van Sloten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jozet van Sloten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen in de 1e en een deel van de 2e klas hier op school gezeten.

  Ik heb alleen in de 1e en een deel van de 2e klas hier op school gezeten. Als klasgenoot herinner ik mij Martijn Schaffers die op een zomerse dag zonder shirt op school kwam en naar huis gestuurd werd om er één te halen. Naar school liep ik met mijn vriendinnetjes Nicoline & Jacqueline Brabander, maar zij zaten in een andere klas.

  Klaas de Vriesschool, 1958

  In de klas bij juffrouw Theders, die toen trouwde met meneer Siliakus.

  In de klas bij juffrouw Theders, die toen trouwde met meneer Siliakus. Dat vond ik allemaal heel bijzonder. Klasgenoten waren o.a. Djoeke Veninga en Petertje Bol die altijd met de blokken mocht spelen. Mijn moeder, die het montessorionderwijs zeer propageerde, heeft een film gemaakt over de kleuterschool. Wie bij mij in de klas zat en een kopie van de film wil, kan mij een bericht sturen.

  2e Montesori Kleuterschool, 1956

  meneer donker, een inspirerende meester.

  meneer donker, een inspirerende meester. ik denk aan de lessen 'levend amsterdam' en werkstukjes die we daarvoor maakten. aan het eind van ieder dictee moesten we schrijven 'hartelijk gefeliciteerd!', netzolang tot iedereen uit de klas het foutloos schreef. veel plezier gehad met anneke leeuw (samen paardrijden en vele andere dingen), lea duitscher, chaja stiftel, madelon dubois, evelien dannenburg, marjan sanders (als eerste uit de klas ongesteld), marjolein (gaf fantastische verjaardagspartijtjes met puzzeltocht door het huis), joke walvis (van haar hoorde ik hoe kindertjes gemaakt worden). oscar dorn (kreeg een muis van mij.) joppe kortlang, erik klinkenberg, geert kelfkens, thijs van der laan (met een beginnend snorretje in de 6de), jaap ypenburg,

  1e Daltonschool, 1960

  ?