Jozé Maitimu

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jozé Maitimu en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jozé Maitimu heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met een grote groep van de Openbare MAVO Krimpen a.

  Met een grote groep van de Openbare MAVO Krimpen a.d. IJssel de bouwkunde afdeling bevolkt. Eric v.d. Kroft, John v. Zon, John v. Tol, Ruud Boers, André Stigter en Hans Moor. De kantine was altijd blauw van de sigarettenrook en niet vergeten gymles in een oud gebouw met bijbehorende antieke sporttoestellen en buitengym op een sportveld nabij de Energiehal. Een keer met z'n zessen in een Mini Cooper er naar toegereden ipv met de bus.

  1e Middelbare Technische Sc..., 1980

  Van de SG Krimpenerwaard tijdelijk naar de buren, dacht ik.

  Van de SG Krimpenerwaard tijdelijk naar de buren, dacht ik. Decaan . . . (hoe heette hij ook al weer?) adviseerde om de MTS te doen omdat je daar niet zoveel huiswerk meekreeg, dus wel!!! Bedankt nog voor het advies, dus niet. Wat heb ik hier hele leuke jaren gehad. Veel lol getrapt met o.a. Willem Hattu en Remco Boere. Leraren die ik nog voor de geest kan halen zijn v.d. Bor (duits), Boom (wiskunde), van Splunter (geschiedenis), Elenbaas (engels).

  Diederik van Alkemade MAVO, 1978

  Helaas is het schoolgebouw gesloopt.

  Helaas is het schoolgebouw gesloopt. Leuke schooltijd gehad, schoolvrienden waren o.a. Walter Chaudron, Adriaan Aarsbergen, René Nieuwland. Wat ik nog herinner is dat op 5 december 's middags in de aula voor alle klassen een film werd getoond. De onderwijzers die mij het meest bij zijn gebleven zijn meneer de Nie van de 4e (de tuin omspitten met klasgenoten toen hij net verhuisd was naar Krimpen), juffrouw Veenendaal van de 5e (was trouwens een klasgenote van mijn vader op de middelbare school) en hoofdmeester Smit.

  Dokter Visserschool, 1969

  ?