Jozé Giele

Kent 13 personen

Gehuwd , 2 kinderen
Woont in Kloetinge

  Bekijk het volledige profiel van Jozé Giele en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 32

  Jozé Giele heeft 32 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  hallo, ik heb goede herinnerin...

  hallo, ik heb goede herinneringen aan dansschool Bilderbeek Ik had leuke danspartners, onder wie :Trudy Haak, meisje Stoffels? Jolanda Ruster en mijn nichtje Hildegard Stockman Ook mijn latere echtgenote Sandra de Feijter heb ik daar leren kennen, We hebben brons, zilver en goud gehaald, op alle genoemde danspartners m.u.v. mijn nichtje ben ik hopeloos verliefd geraakt(daar had ik toen niet zo veel voor nodig

  2007, Jozé Giele

  Het eerste jaar was de chool n...

  Het eerste jaar was de chool nog aan de markt(Burg.Geillstraat in Terneuzen en zat ik in klas 1c, later verhuisde de school naar de Zuidlandstraat/Bellamystraat De periode aan de markt was wel het leukst, omdat je dan in een vrij uur over de markt of langs de zeedijk of in de stad kon slenteren of naar de veerhaven gaan,waar vissersboten hun lading losten(was wel interessant). De school was voor die tijd behoorlijk modern en niet streng We haalden vaak kattekwaad uit; zoals die keer dat we een kabeljauwkop kregen op de markt en deze in het bureau van de lerares Frans legden; zij schrok zich uiteraard een hoedje toe ze de klep van haar lessenaar opende, Spannende dingen maakten we ook wel mee, We vonden een keer een lijk van een aangespoelde vermiste schipper in het slijk tijdens laagwater Bij gymnastiek mocht ik altijd hockey spelen, zowat de enige sport die ik nog een klein beetje beheerste. ik was absoluut geen sporter en ben dat ook nooit geworden(ook geen sportliefhebber trouwens)

  2003, Jozé Giele

  HBO-B opleiding medische chemi...

  HBO-B opleiding medische chemie gedaan. Bij mij in de klas zaten: Marja Krijnen, Hans Hoogerbrugge, Tonny Severijne en Ad de Jong. Mijn afstudeermentor was dhr. Klostermann (leraar biochemie).

  2002, Jozé Giele
  ?