Joyce Verduyn Lunel

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce Verduyn Lunel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Joyce Verduyn Lunel heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Mijn naam is Joyce Verduyn Lunel.

  Mijn naam is Joyce Verduyn Lunel. Ik zat op deze school van ongeveer 1957 tot 1960. Namen van leraren en leraressen die ik mij herinner zijn: De heer De Wildt (aardrijkskunde en geschiedenis), de heer Kloth (Nederlands), Mère V.d. Biezen (Frans), Mère Gonsalves (directrice), De heer Ras (tekenen). Leerlingen die ik mij herinner zijn: Marie-José van Zeeland, Marianne van Keulen, Ans v.d. Bos, Menny van der Steen, Josephine Sloet, Germaine Knipscheer, Jetty Stevens, Lientje Blom en Jos Ersebeek. Ik heb daar een leuke tijd gehad ondanks dat het er zo streng was. Ik herinner me ook nog Pater Pennock. Ik zou het leuk vinden nog eens wat te horen van oud-leerlingen.

  2006, Joyce Verduyn Lunel

  Mijn naam is Joyce Verduyn Lunel.

  Mijn naam is Joyce Verduyn Lunel. Ik zat bij juffrouw Wassenaar in de klas. Namen die ik mij herinner zijn Annelies v.d. Dobbelsteen (nog steeds een goede vriendin), Nora Steenge, Ria de Zoete, Sonja Pronk, Loes Goedgeluk.Ik zou het leuk vinden nog eens wat van oud-leerlingen te horen

  2004, Joyce Verduyn Lunel

  Mijn naam is Joyce Verduyn Lunel.

  Mijn naam is Joyce Verduyn Lunel. Ik zat op deze school van 1960-1964. Ik herinner me ook nog juffrouw Gerhard, Mevrouw Vogel (Frans). Meisjes uit mijn klas: Hannie Hans, Vrenie Roest, Hilliet Boas.Ik zou het leuk vinden nog eens wat te horen van oud-leerlingen.

  2004, Joyce Verduyn Lunel
  ?