Bekijk het volledige profiel van Joyce van Driel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Joyce van Driel heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb een hele leuke tijd geh...

Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Vond het fietsen dan altijd wel iets minder maar ja dat hoorde erbij. Altijd kijken op je rooster bij welke leraar je telaat mocht komen en dan dus ook later aanfietsen. Samen met Sara kwam ik vaak te laat op school, want die was ook niet zo snel smorgens vroeg. Dan moesten we bij Barten komen en verzonnen we de mooiste smoesjes zodat we niet na hoefden te blijven. Het LSD feest was echt super!! Heb er een mooie tijd gehad. Vooral mijn speech tijdens de diploma uitreiking was om te lachen. We kwamen niet meer bij, maar toch heb ik een goed woordje gedaan namens alle examen leerlingen. En o ja LEONNE bedankt voor het steunen in de laatste 2 jaar!!

2004, Joyce van Driel

Ik vond het altijd heel leuk o...

Ik vond het altijd heel leuk om naar school te gaan, vooral de eindweken en de musicals waar ik meestal een solostuk moest zingen. Ik denk er nog vaak aan terug en hoop nog een x stage te komen lopen. Het liefst bij juffrouw Jeanne Reijniers.

2004, Joyce van Driel
?