Joyce van de Veen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce van de Veen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Joyce van de Veen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat hier op de kleuterschool bij Juf Everdien, hele lieve kleuterjuf! Mijn zus Ellen vd Veen zat hier op de basisschool.

  Ik zat hier op de kleuterschool bij Juf Everdien, hele lieve kleuterjuf! Mijn zus Ellen vd Veen zat hier op de basisschool.

  R.K. meisjesschool bij de Z..., 1964

  De school had toen nog niet de naam Regenboog.

  De school had toen nog niet de naam Regenboog. Ik zat in de 1e klas bij n hele lieve juf, naam weet ik niet meer. 2e klas Juf Looyen, 3e klas Juf v. Kolck, die in mijn poeziealbum staat met het versje 123456 joyce is n klessebes, moest ik dan ook voor op de gang staan. Tussen de middag kwam mijn vader mij meestal ophalen van school, hoofd van de school zuster Gudelia vriendinnetjes: Edith Prudon en Elaine Penso. Heb helaas geen foto s kunnen vinden. Erg vies was de warme melk in kartonne pakjes van Melkerij Lent aan de overkant van school.

  basisschool de regenboog, 1965

  ik zat hier in de ruijterstraat op de rooms kath.

  ik zat hier in de ruijterstraat op de rooms kath. kleuterschool bij de zusters J J M , bij een hele lieve kleuterjuf:Juffrouw Everdien, ben op haar bruiloft bruidsmeisje geweest, hele fijne herinneringen aan zo ook aan de sinterklaasfeesten ! Ik vond het heeeel erg toen Juf Everdien na haar trouwen geen les meer bij ons gaf. Ben heel benieuwd hoe het met juf Everdien is?

  Mariaschool, 1964

  ?