Joyce van der Sman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce van der Sman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joyce van der Sman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gezzelig op de zolder.

  Gezzelig op de zolder. Snacken op de Mauritskade. Gebakjes eten op het Noordeinde. Namen van toen:Erik,Big,(brigitte)Claudia,Jaqeline, Natuurlijk de directeur Dhr. Fokke.Mevr. Schellevis,juf Futselaar ging toen trouwen en werd toen Mevr. Poot.Echt de leukste school waar ik op heb gezeten!! Eindexamen in Utrecht. Wat een trauma's.Ik had geluk en was in 1 keer geslaagd.

  kappersschool Maziestraat, 1982

  die fijne juffrouw Poot!!! Zij leerde je de leukste liedjes.

  die fijne juffrouw Poot!!! Zij leerde je de leukste liedjes. Ze is ook nog eens met ons op vakantie geweest naar zeeland. Er hing altijd een apparte lucht in de school. Ik denk van teer. De schoolwerd 1 of 2 x per jaar in de teer gezet. Ik heb hele fijne, warme herinneringen aan deze kleutertijd.

  Prinses Margriet Kleuterschool, 1970

  Ik kwam ik de combiklas 4/5 Bij meneer Wilmot.

  Ik kwam ik de combiklas 4/5 Bij meneer Wilmot. Daarna in de 6e bij meneer faasse. Mensen die ik nog van naam weet zijn: Sander Frisse, Richard Eikelhof,Jaqeline v Ooijen, Sandra van Leeuwen.Dawn? Rene? Faby Leijdelmeijer,Marc v Eijck. Met Marc heb ik nog in de week sluiting een duet gezongen van Yvonne Keely en Scot f. If i had worths.

  R.K. basisschool De Pionier, 1976

  ?