Joyce Tounquet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce Tounquet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joyce Tounquet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat vroeger bij juffrouw Breemer in de klas.

  Ik zat vroeger bij juffrouw Breemer in de klas. Wat ik me nog goed kan herinneren zijn de engelse lessen bij meester Carillo. Mijn engelse naam was Daisy. Kan me nog goed de houten gebouwtjes herinneren waar het in de zomer ontzettend warm was. Weet ook nog dat ik een stuk of 20 sinterklaassen met pieten langs zag komen, iets wat ik heel erg vreemd vond. Een klasgenootje (ik weet niet meer wie) vertelde me dat dat allemaal hulpsinterklaassen waren omdat sinterklaas niet alles zelf kon doen.

  Kleuterschool De Stern, 1967

  Chr.

  Chr.Scholengemeenschap Pascal 1976 - 1983 Schoevers opleiding Europees Secretaresse Vroeger woonde ik in de Borrendammerhof achter Tussenmeer. Kinderen die bij ons in de straat woonden waren Anita Wijnstok, Leo Berger, Monique .., Iduna .., Ronnie Busser, Bert .., en Koos. Ik zat bij meester Koolen in de klas, mijn broer Kenneth later bij juffrouw Koolen. Ik zat bij o.a. David Brand, José Dijkman, Corrie .., Ronald Bonnema, Richard .., Lydia Beidschat, Brenda .., Saskia ..,Hendrik-Jan in de zesde klas. Ik weet nog heel goed dat ik was uitgekozen om een gedichtje voor te lezen bij het huwelijk van meester en juffrouw Koolen in een hotel dicht bij het Surinameplein (ik weet de meisjesnaam van haar niet meer) in mijn allermooiste donkerblauwe spaanse jurkje met witte en rode balletjes erop. Juffrouw Koolen was tot tranen toe geroerd. Eén van de hoogtepunten voor mij was de schoolreis van een week in een "grote hut" in een bos, ik weet niet meer precies waar dat was, maar ik vond het een hele belevenis. Na in Amsterdam gewerkt te hebben bij de Nederlandse Reassurantie Groep, KPMG en de IDHF ben ik naar België verhuisd en vervolgens een jaar later getrouwd. Ik woon nu al 13 jaar in Waals-Brabant en ik heb een zoon van 11 jaar.

  Mr.Dr. P.G. van Tienhovensc..., 1970

  ?