Bekijk het volledige profiel van Joyce Smeets en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

Joyce Smeets heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een gezellige tijd op de PABO....

Een gezellige tijd op de PABO. Eerst in het eerste jaar veel "buitenschoolse activiteiten" in de café's in Maastricht (Pourqoi Pas) met Susan, Nicole, Mireille, Renate. Daarna van één naar drie PABO. In het begin wel meoilijk als je in een bestaande klas komt. Toch leuk opgevangen door Nicole Morreau, Veronique Bex en Jolanda Habets. Met alle drie heb ik ook nog contact. Alleen die stomme blokfluit en de gymlessen..........

2004, Joyce Smeets

Ik heb een heleboel herinnerin...

Ik heb een heleboel herinneringen aan het houten keetje. Zowel leuke, als minder leuke..... Met die conrector (ben z'n naam kwijt) 's morgens vroeg door de regen gaan rennen, omdat we straf hadden van de gymleraar (Smeets).De kampen, vooral Parijs, Zeeland (in de klaproos) waren erg leuk en het zeilkamp op 6 VWO. Jammer dat het keetje er niet meer staat.

2004, Joyce Smeets

schoolkamp in Beegden, playbac...

schoolkamp in Beegden, playbackshows "the starsisters", juffrouw nieke in de eerste klas, Richard en Harold die altijd wel wat uitspookten (de nonnen uitschelden voor pinguin (was heel wat in die tijd). Een gezellige kletsklas (niet zo leuk voor de leerkrachten geloof ik). feestjes van wendy, Nicol, Lydia. Wat was het een heerlijke tijd!!

2004, Joyce Smeets
?