Bekijk het volledige profiel van joyce schoe en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

joyce schoe heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een super tijd gehad op deze s...

Een super tijd gehad op deze school!Nu zit zoon lief hier op school en zo slenterend door de gangen komen er weer veel herinneringen boven.Vooral in het oude van dusseldorp gedeelte!En vooral de namen Emiel,Peter en Udo zijn blijven hangen en natuurlijk Ellen Langkemper en Nicole..? verder zie ik veel bekende namen kan me er alleen geen gezicht meer bij halen.Ik ben ondertussen 14 jaar getrouwd en heb 2 zonen van 12 en 13 jaar!

2006, joyce schoe

Ik kom tegenwoordig steeds vak...

Ik kom tegenwoordig steeds vaker oude klas genoten tegen!Zelfs mijn oudste zoon zit samen met de dochter van Ellen...(achternaam weet ik niet meer)in de klas HAVO/VWO kunst en cultuur.Ellen Langkemper zie ik ook nog regelmatig.En zo nog vele gezichten waarvan ik de namen vergeten ben.

2006, joyce schoe

Was een leuke tijd,met leuke l...

Was een leuke tijd,met leuke leerkrachten.Heb het erg naar mijn zin gehad.Ik zie de naam Edwin Held staan!moet er gelijk aan denken dat hij zich verstopt had op de wc omdat zijn moeder zijn haar had geknipt.Paniek..Edwin was kwijt!

2006, joyce schoe
?