Bekijk het volledige profiel van Joyce Kwakman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Joyce Kwakman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Tja, de HBO-V, wat kan ik er o...

Tja, de HBO-V, wat kan ik er over zeggen. Ik heb een hele leuke tijd gehad. Heb veel leuke mensen leren kennen waar ik nu nog plezier van heb. Stage in India, had ik niet willen missen. Die dagen in London zal ik ook niet snel vergeten. Heb verder op school niet veel gedaan maar ben toch uiteindelijk goed terecht gekomen!

2004, Joyce Kwakman

Ik was 10 jaar toen wij van Ra...

Ik was 10 jaar toen wij van Raamsdonksveer naar Geertruidenberg verhuisde. Ik kwam er in groep 6 bij. Ik heb het die twee jaar goed naar mijn zin gehad alleen kan ik nu wel zeggen dat ik toen niet zo'n voorbeeldig kind was.

2004, Joyce Kwakman

Heb een goeie tijd gehad op he...

Heb een goeie tijd gehad op het Dongemond, was erg gezellig. Daar was natuurlijk die werkweek naar Engeland, onverwacht heel gezellig!! 1e keer examenstunt was gaaf ondanks dat ik, en nog velen met mij, gezakt was. 6de jaar was echt super, bijna een hele klas met zakkers. En we mochten natuurlijk nog een jaar meegenieten van het nieuwe gebouw. Oja meneer Kuijpers: Bedankt!!

2004, Joyce Kwakman
?