Joyce Duut

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce Duut en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joyce Duut heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Drost kan ik me nog wel herinneren.

  Juffrouw Drost kan ik me nog wel herinneren. Ik weet nog dat ik met mijn vriendin Jannette Bezemer de poppenhoek moest opruimen, toen stonden ineens onze moeders boven.

  Rehoboth Kleuterschool, 1973

  Ik zat in de eerste klas HAVO (1e) bij Miranda Berkhoudt, Wendy de Knecht, Saskia de Kok, Corine van Ree, Frouwkjen Wallenburg, Marina Boer, Linda Noordzij, Addy 't Hart, Lela Drascovic, Nina Turkalj, Judith Huizer, Carola van Kleef en anderen waar ik de

  Ik zat in de eerste klas HAVO (1e) bij Miranda Berkhoudt, Wendy de Knecht, Saskia de Kok, Corine van Ree, Frouwkjen Wallenburg, Marina Boer, Linda Noordzij, Addy 't Hart, Lela Drascovic, Nina Turkalj, Judith Huizer, Carola van Kleef en anderen waar ik de naam nu niet van weet. Daarna ben ik via 2a, 3a, 4b en 5a van school gegaan, helaas zonder diploma op zak :-( We kwamen in een goed jaar op school. Vielen met onze neus in de boter met de musical voor het 25-jarig bestaan van de school.

  Maarten Luther, 1981

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school en er een goede vriendin 'aan over gehouden' (Saskia de Kok).

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school en er een goede vriendin 'aan over gehouden' (Saskia de Kok). Ik kan me onze musical 'Adieu Paris' ook nog wel voor de geest halen, alleen heel jammer dat ik er geen foto's van heb :-( De liedjes blijven in mijn hoofd zitten, hoewel de teksten wel grotendeels kwijt zijn......

  Marnixschool voor C.V.O., 1975

  ?