Joyce de Vries

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce de Vries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Joyce de Vries heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik weet eigenlijk niet veel meer over die tijd.

  Ik weet eigenlijk niet veel meer over die tijd. Na 1999 zijn we weer terug verhuist naar Curacao. Ik kreeg mijn aller eerste ballet les van Margriet Franken.

  2007, Joyce de Vries

  Ik kwam net uit Nederland met mijn moeder en broer (Juny).

  Ik kwam net uit Nederland met mijn moeder en broer (Juny). We verstonden het Papiamentu nog wel maar durfden het nog niet te spreken. Het hoofd toen was Mr. Kapteins (Kaptijns) en enkele leerkrachten hadden mijn broer en ik toen heel fijn opgevangen. Mijn leerkrachten van toen zie ik nog wel eens. Mr. Kapteins woont hier niet meer. Ik kan me de blokfluitlessen herinneren die hij gaf. En het koor in de kerk van Wishi. Daar mocht ik dirigent zijn. Nu snap ik waarom. O ja, we waren heel vaak te laat op school. Mijn vader kwam niet zo snel opgang 's ochtends.

  2004, Joyce de Vries

  Voordat ik daar op school kwam had ik meegedaan met de musical "Apotheose".

  Voordat ik daar op school kwam had ik meegedaan met de musical "Apotheose". Onder de boom hangen was ook mijn favoriet. Naar Zuikertuintje gaan. Twee keer naar Lagoen. Zaterdag op de Gomezplein hangen en daarna naar Discoconut matinee. Ik heb mijn man, Michael (orange), op school ontmoet. Heel veel fijne mensen en herinneringen aan over gehouden.

  2004, Joyce de Vries
  ?