Joyce Brugge

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce Brugge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joyce Brugge heeft 18 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als klas mochten we naar de trouwerij van onze juf.

  Als klas mochten we naar de trouwerij van onze juf. Zij had een gele trouwjurk met hoed en theerozen als bruidsboeket. Ook ben ik een keer met mijn moeder bij haar thuis geweest en dat was toen wel bijzonder.

  Charlotte Bühler Kleuterschool, 1957

  Alleen maar 1ste, 2e en helft 3e klas op deze school gezeten.

  Alleen maar 1ste, 2e en helft 3e klas op deze school gezeten. Daarna zijn we verhuisd naar een flat bij het Noordersportpark. Ik heb nog een leuke foto van trakteren voor mijn verjaardag met Johnny aan Jenny uit Canada. Ineke was een vriendin.

  Cornelis Houtmanschool, 1959

  Vanaf de 3e was ik samen met vriendin Meta een onafscheidelijk koppel en nogal de lievelingetjes van de klas.

  Vanaf de 3e was ik samen met vriendin Meta een onafscheidelijk koppel en nogal de lievelingetjes van de klas. Ik had in die tijd een paardestaart. Klaas kon het niet laten daar nogal eens aan te trekken, maar we hebben toch veel gelachen en stonden met z'n allen op't pleintje. Het leukste was de schoolreis in de 6e naar een jeugdherberg in Amersfoort met de onvergetelijke "Ollie" in een lederhose. Als kind vond je die outfit reuze gênant.

  Burgemeester Fuhrhopschool, 1962

  ?