Joyce Brouwer

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joyce Brouwer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hele leuke drukke klas!Zou graag weer eens met elkaar afspreken,wedden dat we binnen 10minuten weer net als 3 jaar gelden zitten te kletsen!Onze leraren hadden een zware dobber aan ons en zullen onze klas dus ook niet snel vergeten hahaha.

  Hele leuke drukke klas!Zou graag weer eens met elkaar afspreken,wedden dat we binnen 10minuten weer net als 3 jaar gelden zitten te kletsen!Onze leraren hadden een zware dobber aan ons en zullen onze klas dus ook niet snel vergeten hahaha

  2004, Joyce Brouwer

  Deed de kappers opleiding,maar moest na een jaar afhaken omdat ik slechte knieen heb en ik niet zolang kon staan.

  Deed de kappers opleiding,maar moest na een jaar afhaken omdat ik slechte knieen heb en ik niet zolang kon staan.Balen dus!Maar heb daarna een opleing van 3jaar gedaan voor tandarstassistent en dat werk doe ik nogsteeds met veel plezier!

  2004, Joyce Brouwer

  Leuke tijd gehad,altijd rottigheid uithalen.

  Leuke tijd gehad,altijd rottigheid uithalen.Mijn Favoriete leraar was Martijn Naberman,die ik laatst tegenkwam in onze buurtsuper!Blijkt dat hij nu ook in Nieuwe Niedorp woont,getrouwt is en een tweeling heeft!Echt leuk hem weer es te spreken!Heb zelf na het Huygenwaard doorgeleerd voor kapster en daarna omgeschoolt naar tandarstassinstente.Dat doe ik nu nog steeds

  2004, Joyce Brouwer
  ?