Bekijk het volledige profiel van Joyce Brands en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Joyce Brands heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Gezellige kleuterschool. Ik he...

Gezellige kleuterschool. Ik herinner me nog goed hoe we buiten op de metalen mat mbv een liedje onze schoenen schoon stampte. En op vrijdag middag de weeksluiting met diverse verhalen. En in de zomer de brandslang aan op het schoolpleintje en er in je ondergoed door het water stampen.

2009, Joyce Brands

Ik herinner me vooral een proj...

Ik herinner me vooral een project week over egypte. Was super. De schoolfeesten waren ook leuk. Wat veel indruk heeft achter gelaten was het grote gebouw, de vele lokalen en het wisselen van lokaal en verdieping per les. Een doolhof. Maar ook de school tuinjes, het kamp in de ardenne en de vriendengroep Enrico Koers, Sven Rosenberg, Eric Blaak, Emy, Francina van der Brink was heel gezellig. Nathalie Enstra en annemiek en Pauline herinner ik me nog goed. Ach eigenlijk te veel om op te noemen.

2009, Joyce Brands

Ik zat in de klas bij: Aafke H...

Ik zat in de klas bij: Aafke Holwerda, Miranda, Susan van Krimpen, Wendy, Margreet, Lianne, Patrick van Buren (komische jongen) Wouter, Eric van der Vorst, Frank (stak ooit een potloodpunt in iemands slaap! maar kwam toch nog goed)Marcel Sterenberg, Lo (was kleine jongen kon heeeel goed leren) Arjan (droeg een leuk brilletje welke altijd afzakte) Monique , Lindy , Maurice, Christel, Habiba, Yvette, Ramon Zuydam ( een lange knappe jongen die het vaak over Scania had en waar ik verliefd op was, ha ha ) Franklin Haak, Ronald (stekel haar en beetje klein). In de zesde klas hadden we Jan Vonk als leraar. Een super leuke vent, krulletjes en speelde gitaal in de klas. Aardige leraar. Op kamp hebben we de piama's van de leraren Jan Vonk en Jan met baard, dicht genaaid. Kamp was super. En de rest van herinneringen komen vast gauw weer boven.

2009, Joyce Brands
?