Joyce (Auke) Janmaat-Sleurink

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce (Auke) Janmaat-Sleurink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joyce (Auke) Janmaat-Sleurink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schoolvriendinnetjes: Elly Martina, Corry Immerzeel, helaas veel te vroeg overleden, Heidi van Rijk.

  Schoolvriendinnetjes: Elly Martina, Corry Immerzeel, helaas veel te vroeg overleden, Heidi van Rijk. Veel lol gehad ook met Kees Onrust, Fred 't Hart, Piet Tijsterman(van Piet en mij zou volgens dhr. Kruis niets terecht komen, daar is Kruis van teruggekomen op de reunie)en maar roken met z'n allen op het schoolplein. Mw. Fylius, was een beetje erg stijfjes. Mw. Bakker kwam uit Hongarije, zo'n lieverd. Dan dhr. Stahlie, vroeg of ik rookte, waarop ik antwoordde, ja shag. Hij niet weten wat het was, dacht dat het stuff was. Weddenschap welke wij met dhr. Van Dijkhuizen hadden afgesloten met eindexamen Nederlands. We zaten in de laatste klas van de MULO voordat de MAVO inging. Dus we moesten het wel halen.

  Chr. MAVO D'Uylenburght, 1968

  Vreselijke herinneringen aan dhr.

  Vreselijke herinneringen aan dhr. Kwast. Hoofd van de school

  O.B.S. De Zonnehoek, 1962

  Trijnie v.

  Trijnie v.d. Leden(nog steeds vriendin), Ellen van Vliet, Elly Dijksman, Lenie Gerritsen(zie ik ook nog), Tilly, Glenn en nog een broer Brewster. Dhr. Groen (niet mijn favoriet)Heleen Gout(zie ik nog wel bij gez. vrienden), Conny Beck. En uiteraard die schat van mw. Berends, waar we als het koud was stiekem in de keuken mochten. Met z'n allen dure hazelnootbonbons opeten in de toillettengroep.

  Openbare Mavo Staringlaan, 1965

  ?