Joukje Wijngaarden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joukje Wijngaarden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Joukje Wijngaarden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb alleen maar goede herinneringen aan de Mavo.

  Ik heb alleen maar goede herinneringen aan de Mavo. De wiskundelessen van Van der Meer die zo enorm rood kon worden van opwinding. Regelmatig kwam ik bij Overdijk een briefje halen omdat ik te laat was, maar voor deze conciërge was niemand bang. Een leuke man zeg!

  2004, Joukje Wijngaarden

  Ik herinner mij meester Dantuma als de leukste meester van de school, maar ook de slappe lach die ik regelmatig had door grappen van Martin Frakena, de haak-/breilessen van juf V.

  Ik herinner mij meester Dantuma als de leukste meester van de school, maar ook de slappe lach die ik regelmatig had door grappen van Martin Frakena, de haak-/breilessen van juf V.d. Werf, de altijd-weer -anders-maar-vooral-saaie lessen van de stagiairs en de grammatica-lessen van (volgens mij) juf V.d. Bij. Ik ben erg benieuwd naar het welzijn van mijn oude klasgenoten. Met een aantal heb ik nog contact en van anderen weet ik waar ze wonen, dus mocht iemand het initiatief nemen om een reünie te organiseren, dan wil ik graag meedenken!

  2004, Joukje Wijngaarden
  ?