Joukje Oorschot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joukje Oorschot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joukje Oorschot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen het laatste jar op de Pauwenburgschool gezeten en helaas was dat gewoon in het handenarbeidlokaal van de Jacb Catsschool.

  Ik heb alleen het laatste jar op de Pauwenburgschool gezeten en helaas was dat gewoon in het handenarbeidlokaal van de Jacb Catsschool. ik kan me de bonte avond aan het eind van het scholljaar nog herrineren; we deden playback, maar ik weet niet meer welk liedje en met wie. Ik henb nog een klassefoto en ik weet ook nog dat die op het schoolplein van de Pauwenburgschool is gemaakt.

  Paauwenburgschool, 1968

  Ik heb 6 jaar over de Mavo gedaan en daarna nog 2 jaar havo.

  Ik heb 6 jaar over de Mavo gedaan en daarna nog 2 jaar havo. Die heb ik niet afgemaakt en ben met de kerstvakantie 1976 van school gegaan.Medeleerlingen uit die tijd{het zijn er een heleboel} o.a.Milly Snijkers;Peggy Brakel; Francis But; Leny Verplanke

  Scheldemond, 1969

  Ik kan me nog herinneren dat de meester uit de derde klas, meneer Verbeek op mijn verjaardag is geweest.

  Ik kan me nog herinneren dat de meester uit de derde klas, meneer Verbeek op mijn verjaardag is geweest.En meneer Vink had inderdaad weinig geduld met kinderen die niet snel waren.

  jacob cats school nu ravestein, 1963

  ?