josina deurloo-visser

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van josina deurloo-visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  josina deurloo-visser heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na eerst de 3 jarige-opleiding op het Nachtegaalplein gevolgd te hebben verhuisden we naar IJsselmonde.

  Na eerst de 3 jarige-opleiding op het Nachtegaalplein gevolgd te hebben verhuisden we naar IJsselmonde. Daar heb ik de laatste 2 jaar volgemaakt. Ikkan me geen namen van klasgenoten herinneren, maar ik was wel het enige meisje in de klas. Wellicht weten medeleerlingen dat nog.

  MHAS Mercurius, 1964

  Leuke tijd, best zwaar.

  Leuke tijd, best zwaar. Uit mijn werk snel eten en dan voor ik naar school ging nog thuis de vaat doen. Ik herinner me een verdrietig bericht. Een van de leerlingen is tijdens de grote vakantie in Limburg door een auto doodgereden. Ik weet ook nog, dat de directeur op een bepaald moment de klas binnenkwam om te vertellen, dat Kennedy was doodgeschoten. Dit heeft grote indruk op ons gemaakt.

  Mercurius Handelsavondschoo..., 1961

  Ik kan alleen maar kattekwaad dingen herinneren.

  Ik kan alleen maar kattekwaad dingen herinneren. Closetrollen over de muurtjes van de toiletten gooien, die dan in de stortbakken terechtkwamen, zodat later alle stortbakken met kippegaas moesten worden bekleed. Resultaat strafregels schrijven.(Die heb ik heel vaak mogen schrijven). Verder op 1 april de heer Tjoa in de maling genomen. We dachten, dat hij een beetje verliefd was op één van de leraressen. We zeiden, dat zij gevraagd had om even bij haar te komen. En ja hoor, daar ging hij!

  de Wiekslag, 1958

  ?